Rendamax kiest voor Brinkman Beveiligingen

Rendamax is een vooraanstaand leverancier van hoogwaardige (condenserende) verwarmingstechnologie voor met name niet huishoudelijke toepassingen. De verkoopmaatschappij is in Nederland genaamd Elco Heating Solutions. Sinds de oprichting eind jaren 60, een gevolg van de sluiting van de mijnen in Limburg, is Rendamax zeker in de laatste jaren fors gegroeid en zodoende is uit een in aanleg eenvoudig productiebedrijf, dat toentertijd mijnwerkers vervangend werk bood, een gereputeerd merk, met wereldwijd afhankelijke en onafhankelijke verkooporganisaties, ontstaan. Na verschillende eigendomswisselingen in het verleden, maakt Rendamax sinds eind 2001 onderdeel uit van de Italiaanse Ariston Thermo Group, een wereldwijde marktleider op het gebeid van productie en verkoop van verwarmingsapparatuur. Door samengaan met de Ariston Thermo Group neemt Rendamax nu een nog vooraanstaander positie in de verwarmingsindustrie in en kan de succesvolle groeistrategie verder vorm gegeven worden.

“De huidige positie in Europa is een gevolg van onze consequente focus op onze kerncompetenties en ons compromisloos streven naar maximale klanttevredenheid in combinatie met het voldoen aan de meest geavanceerde eisen van de verschillende markten”.

Harry Roberts (Quality System Engineer) werkt sinds 1 april 1984 bij Rendamax. Hij is op diverse afdelingen werkzaam geweest en de laatste jaren in de kwaliteitszorg. Harry speelt graag een potje tennis en wandelt dagelijks met zijn twee honden. Hij is getrouwd en heeft twee dochters.

Diensten en producten Brinkman Beveiligingen bij Rendamax

De diensten die zijn afgenomen bij Brinkman Beveiligingen zijn het inbraakdetectiesysteem en de brandmeldinstallatie. Beide producten/diensten zijn verplicht vanuit verzekeraar en overheid en ze zijn van levensbelang voor het bedrijf. Belangrijk hierbij is de kwaliteit. “Kwaliteit staat voorop, niet alleen in de productontwikkeling, maar ook in de ontwikkeling van de medewerkers”.

Over Brinkman Beveiligingen

Brinkman Beveiligingen is specialist op technisch beveiligingsgebied. De organisatie is een KIWA-erkend Branddetectiebedrijf BMI 2011 en BORG-beveiligingsbedrijf conform de CCV-Certificatieschema’s. Brinkman levert diensten aan particulieren, de zakelijke markt, instellingen en overheid.

Foto: Harry Roberts van Rendamax
 

Landgraaf

Marconistraat 38 Telefoon : 045-5311923
6372 PN Landgraaf

Helmond

Vossenbeemd 110A Telefoon : 0492-335255
5705 CL Helmond

Echt

Pascalweg 4 Telefoon : 0475-411030
6101 WV Echt