Live Camerabewaking, uw bewaker die continu meekijkt

Wij waken live over uw bedrijf of woning
Met behulp van bewakingscamera's wordt er op door u gewenste momenten door ons op afstand continu meegekeken om ervoor te zorgen dat er direct live gereageerd wordt als dit noodzakelijk is volgens een door u aangegeven protocol. De politie kan bijvoorbeeld direct worden ingezet omdat het een geverifieerde melding betreft. Of wij nemen contact op met uw alarmopvolgingsbedrijf, buren enz. Deze dienst kunnen wij voor u verzorgen na een kleine aanpassing aan uw eigen camerasysteem, of wij leveren u een nieuw camerasysteem als u nog geen systeem heeft. Een betere beveiliging kunt u zich niet wensen.

Hoe werkt Live Camerabewaking
Het is voor onze professionele centralisten in de meldkamer mogelijk meerdere camerabeelden te bewaken doordat op elk camerabeeld een licentie draait met de meest geavanceerde analysesoftware die er op dit moment te krijgen is. Deze software ondersteunt onze centralisten met het bewaken van uw eigendommen en het, volgens uw protocol, afhandelen van verdachte situaties. Hierdoor is het mogelijk dat wij u deze live dienst kunnen aanbieden voor betaalbare prijzen.

          

Wat kost Live Camerabewaking
Met behulp van intelligente software bij de meldkamer, continu live meekijken per camera op aangegeven tijden. Eenmalige kosten voor een VPN-router inclusief programmeren € 295,00. Eenmalige licentiekosten intelligente analyse software inclusief programmeren € 95,00 per camera.

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • ​Camerabeelden live uitkijken iedere dag van 22:00 - 06:00 uur,  € 59,00 per maand per camera.
  • Camerabeelden live uitkijken van maandag t/m vrijdag van 20:00 - 06:00 uur en in het weekend 24 uur,  € 79,00 per maand per camera.
  • Camerabeelden 24 uur per dag uitkijken,  € 149,00 per maand per camera.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

       

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over Live Camerabewaking? Neem dan contact op met een van onze vestigingen of vul het contactformulier in.

 

Bel mij terug

Landgraaf

Marconistraat 38 Telefoon : 045-5311923
6372 PN Landgraaf

Helmond

Vossenbeemd 110A Telefoon : 0492-335255
5705 CL Helmond

Echt

Pascalweg 4 Telefoon : 0475-411030
6101 WV Echt