Alarminstallatie

Met de juiste alarminstallatie wordt uw pand elektronisch beveiligd op de meest effectieve, economische en noodzakelijke manier. Dit gebeurt via detectoren, sensoren en contacten. Deze signaleren wanneer iemand ongewenst in uw pand is en geven dit door aan de alarmcentrale (meldkamer). De centralisten in de meldkamer kunnen dan de door u opgegeven contactpersonen waarschuwen en indien nodig de politie inschakelen. Uiteraard staat een gebruikersvriendelijke bediening van uw systeem centraal. Dit kan eenvoudig via het intoetsen van een pincode of met gebruik van een afstandsbediening.

Voor een goede beveiliging van uw pand is een systeem van een gecertificeerd bedrijf de goede keuze. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) certificeert technische beveiligingsbedrijven op grond van het voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen van de BORG-regeling. Het CCV controleert de gecertificeerde bedrijven voortdurend op kennis, opleidingsniveau, kwaliteit en deskundigheid.

Brinkman Beveiligingen is een erkend BORG Technisch Beveiligingsbedrijf.

BORG-opleverbewijs

Dit certificaat is voor u en uw verzekeringsmaatschappij het bewijs dat uw installatie bestaat uit door het CCV-gecertificeerde producten en is aangelegd door een BORG-erkend bedrijf. De producten voldoen aan de BORG-eisen volgens risicoklasse 1, 2, 3 en 4. Afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij kunt u met het BORG-bewijs een korting krijgen op uw verzekeringspremie.

Elke situatie z'n eigen oplossing

Niet elk pand is gelijk en uw specifieke situatie verlangt een beveiligingsplan op maat. Een alarminstallatie in uw bedrijf, winkel of instelling kan uitgebreid worden met bijv. een mistgenerator of rookdetectie. Tevens wordt tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van toegangscontrolesystemen. U heeft dan altijd controle over de toegang tot bepaalde ruimten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over alarminstallaties? Neem dan contact op met een van onze vestigingen of vul het contactformulier in.

Bel mij terug

Landgraaf

Marconistraat 38 Telefoon : 045-5311923
6372 PN Landgraaf

Helmond

Vossenbeemd 110A Telefoon : 0492-335255
5705 CL Helmond

Echt

Pascalweg 4 Telefoon : 0475-411030
6101 WV Echt