Camerabewaking

Veel openbare gelegenheden worden naast een inbraaksignaleringssysteem uitgerust met een camerasysteem. Klanten, bezoekers, personeel, toegangen, publieksruimten, etc. worden via camera’s geobserveerd. Zo kan bij calamiteiten tijdig worden ingegrepen en kunnen beelden van situaties of handelingen live bekeken worden of vastgelegd. Het vastleggen van beelden gebeurt met digitale recorders, lokale servers of op externe servers (clouds). Beelden van uw camerasysteem kunnen overal ter wereld live worden bekeken via internet.

Onze alarmcentrale (meldkamer) verzorgt tal van diensten op het gebied van camerabewaking, zoals het waarnemen van portierstaken, het bewaken van objecten, openen van hekken en deuren, toezicht houden op het laden en lossen van goederen, toegangscontrole, etc.
Deze diensten kunnen ernorme kostenbesparingen opleveren voor wat betreft uw personeel.

Intelligente Videoanalyse

Intelligente videoanalyse is de nieuwste manier van camerabewaking. Videoanalyse software maakt automatische detectie, analyse en classificatie van personen en voertuigen mogelijk.  Intelligente videoanalyse software waarschuwt de meldkamer of bewakingspersoneel bij verdachte gebeurtenissen. Tevens kunt u op uw GSM een melding met foto ontvangen van de alarmgevende situatie.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over camerabewaking? Neem dan contact op met een van onze vestigingen of vul het contactformulier in.

Bel mij terug

Landgraaf

Marconistraat 38 Telefoon : 045-5311923
6372 PN Landgraaf

Helmond

Vossenbeemd 110A Telefoon : 0492-335255
5705 CL Helmond

Echt

Pascalweg 4 Telefoon : 0475-411030
6101 WV Echt