Voor een goede beveiliging van uw pand is een systeem van een gecertificeerd bedrijf de goede keuze. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) certificeert technische beveiligingsbedrijven op grond van het voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen van de BORG-regeling. Het CCV controleert de gecertificeerde bedrijven voortdurend op kennis, opleidingsniveau, kwaliteit en deskundigheid.

BORG-opleverbewijs

Dit certificaat is voor u en uw verzekeringsmaatschappij het bewijs dat uw installatie bestaat uit door het CCV-gecertificeerde producten en is aangelegd door een BORG-erkend bedrijf. De producten voldoen aan de BORG-eisen volgens risicoklasse 1, 2, 3 en 4. Afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij kunt u met het BORG-bewijs een korting krijgen op uw verzekeringspremie.

Elke situatie z'n eigen oplossing

Niet elk pand is gelijk en uw specifieke situatie verlangt een beveiligingsplan op maat. Een alarminstallatie in uw bedrijf, winkel of instelling kan uitgebreid worden met bijv. een mistgenerator of rookdetectie. Tevens wordt tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van toegangscontrolesystemen. U heeft dan altijd controle over de toegang tot bepaalde ruimten.