(Live) Camerabewaking

Uw bewaker die continu meekijkt; Wij waken live over uw bedrijf of woning

Met behulp van bewakingscamera's wordt er op door u gewenste momenten door ons op afstand continu meegekeken om ervoor te zorgen dat er direct live gereageerd wordt als dit noodzakelijk is volgens een door u aangegeven protocol. De politie kan bijvoorbeeld direct worden ingezet omdat het een geverifieerde melding betreft. Of wij nemen contact op met uw alarmopvolgingsbedrijf, buren enz. Deze dienst kunnen wij voor u verzorgen na een kleine aanpassing aan uw eigen camerasysteem, of wij leveren u een nieuw camerasysteem als u nog geen systeem heeft. Een betere beveiliging kunt u zich niet wensen.

Hoe werkt Live Camerabewaking

Het is voor onze professionele centralisten in de meldkamer mogelijk meerdere camerabeelden te bewaken doordat op elk camerabeeld een licentie draait met de meest geavanceerde analysesoftware die er op dit moment te krijgen is. Deze software ondersteunt onze centralisten met het bewaken van uw eigendommen en het, volgens uw protocol, afhandelen van verdachte situaties. Hierdoor is het mogelijk dat wij u deze live dienst kunnen aanbieden voor betaalbare prijzen.

Wat kost Live Camerabewaking

Met behulp van intelligente software bij de meldkamer, continu live meekijken per camera op aangegeven tijden.

U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 • ​Camerabeelden live uitkijken iedere dag van 22:00 - 06:00 uur, € 75,00 per maand per camera.
 • Camerabeelden live uitkijken van maandag t/m vrijdag van 20:00 - 06:00 uur en in het weekend 24 uur, € 95,00 per maand per camera.
 • Camerabeelden 24 uur per dag uitkijken, € 159,00 per maand per camera.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Uiteraard kunnen wij voor u bij meerdere camera's een maatwerk offerte uitwerken.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over (Live) Camerabewaking? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.


Camerabewaking

Uw pand goed beveiligen? Een camerasysteem van Brinkman biedt optimale veiligheid. Zo kan bij calamiteiten tijdig worden ingegrepen en kunnen beelden van situaties of handelingen live bekeken worden of vastgelegd. Het vastleggen van beelden gebeurt met digitale recorders, lokale servers of op externe servers (clouds). Beelden van uw camerasysteem kunnen overal ter wereld live worden bekeken via internet.

Programma van Eisen

Een goed camerasysteem is gebaseerd op een Programma van Eisen (PvE) en een Cameraplan die als basisdocumenten de wensen van de klant en de specificaties en projectering van de apparatuur weergeven. Onze erkende projecteringsdeskundigen camerasystemen verzorgen deze documenten.

Onze alarmcentrale (meldkamer) verzorgt tal van diensten op het gebied van camerabewaking, zoals het waarnemen van portierstaken, het bewaken van objecten, openen van hekken en deuren, toezicht houden op het laden en lossen van goederen, toegangscontrole, etc.
Deze diensten kunnen ernorme kostenbesparingen opleveren voor wat betreft uw personeel.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over camerabewaking? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.

 


Mobiele camerabewaking

Met onze mobiele camerabewakingsunits zijn uw eigendommen snel en effectief beveiligd. Plaatsing is al op korte termijn mogelijk. Uniek is dat de unit wordt verbonden met onze meldkamer waar de beelden Live continue worden uitgekeken door getrainde centralisten die ondersteund worden door zeer geavanceerde analyse software, in plaats van analyse software zelf alarmen laten genereren. Dit levert in de praktijk namelijk vals alarmen op die bij ons worden voorkomen. Omdat calamiteiten Live gezien worden door onze centralisten kunnen zij direct de politie waarschuwen omdat het dan geverifieerde meldingen betreft (Live View).

Voordelen

 • Live Camerabewaking
 • Snelle plaatsing, Plug & Play
 • Geverifieerde meldingen, rechtstreeks naar politie (Live View)
 • Professionele camera's die op afstand door een centralist bijgesteld kunnen worden      
 • Activeren sirene/audio mogelijk
 • Hoge Resolutie (HR) camerabeelden
 • Verlichting
 • Mogelijk korting bij uw verzekeraar

 

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over Mobiele Camerabewaking? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.