Brinkman Beveiligingen neemt PE Security over

Vanaf 1 januari 2016 heeft Brinkman de activiteiten van PE Security in Echt overgenomen. Met deze overname verstevigt Brinkman zijn positie in Midden Limburg. Vanuit de locatie Pascalweg 4 te Echt blijft het bestaande personeel diensten leveren op het gebied van brandmeldinstallaties, inbraakdetectiesystemen, toegangscontrole en camerabewaking.

Brinkman Beveiligingen neemt PE Security over

Vanaf 1 januari 2016 heeft Brinkman de activiteiten van PE Security in Echt overgenomen. Met deze overname verstevigt Brinkman zijn positie in Midden Limburg. Vanuit de locatie Pascalweg 4 te Echt blijft het bestaande personeel diensten leveren op het gebied van brandmeldinstallaties, inbraakdetectiesystemen, toegangscontrole en camerabewaking.

Brinkman Beveiligingen B.V.
Pascalweg 4
6101 WV  Echt
Tel: 0475-411030