Nu te huur: Mobiele Camerabewaking

Met onze mobiele camerabewakingsunits zijn uw eigendommen snel en effectief beveiligd. Plaatsing is al op korte termijn mogelijk en u kunt al een camerabewakingsunit huren vanaf een week.

Nu te huur: Mobiele Camerabewaking

Uniek is dat de unit wordt verbonden met onze meldkamer waar de beelden Live continue worden uitgekeken door getrainde centralisten die ondersteund worden door zeer geavanceerde analyse software, in plaats van analyse software zelf alarmen laten genereren. Dit levert in de praktijk namelijk vals alarmen op die bij ons worden voorkomen. Omdat calamiteiten Live gezien worden door onze centralisten kunnen zij direct de politie waarschuwen omdat het dan geverifieerde meldingen betreft (Live View). Klik hier voor meer informatie over mobiele camerabewaking.