Bel ons

085 029 0628

Vraag vrijblijvende

Offerte aan

Branddetectie en alarmsysteem voor De Bergjes in Roggel

Voor opdrachtgever De Bergjes hebben wij een mooi project mogen realiseren. De Bergjes is al meer dan 50 jaar aanbieder van stacaravans en chalets. Door de jaren heen is het familiebedrijf uitgegroeid tot meerdere vestigingen en is het één van de grootste producenten van stacaravans en chalets in Europa. Een van de locaties van dit bedrijf bevindt zich in Roggel. Voor die locatie mochten wij een mooi project uitvoeren.

Vrijblijvende offerte

Branddetectie en alarmsysteem

De locatie van De Bergjes in Roggel betreft een fabriekspand. In dit pand vindt de productie van stacaravans en chalets plaats. Het pand had een nieuwe brandmeldinstallatie nodig en de opdrachtgever wilde ook graag direct een goed alarmsysteem laten plaatsen. Aangezien wij bij Brinkman Beveiligingen gespecialiseerd zijn in zowel branddetectie als alarmsystemen, trokken de eigenaren van De Bergjes bij ons aan de bel.

Gloednieuwe installatie

We gingen langs op de locatie in Roggel en stelde daar een plan op betreffende de installaties. Toen duidelijk werd waar al het materiaal het beste geplaatst kon worden werd er een datum geprikt om alles te komen monteren. Inmiddels hebben deze werkzaamheden plaatsgevonden en is het fabriekspand geheel beveiligd. Zowel op het gebied van branddetectie als inbraakpreventie zit de productielocatie van De Bergjes nu helemaal goed. De medewerkers kunnen vanaf nu hun werkzaamheden op een geruste en veilige manier voortzetten.

Voor als u kiest voor kwaliteit en integriteit