Bel ons

085 029 0628

Vraag vrijblijvende

Offerte aan

Toegangscontrole

Toegangscontrole reguleert wie, waar en wanneer naar binnen mag

Organisaties willen zeker weten dat alleen bevoegden in bepaalde ruimten kunnen komen. Zo wordt voorkomen dat vertrouwelijke informatie of waardevolle goederen door onbevoegden benaderd kunnen worden. Moderne toegangscontrole herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of een biometrisch kenmerk (iris, vingerafdruk), bepaalt vervolgens of deze is geautoriseerd voor de betreffende locatie op het juiste tijdstip en verleent al dan niet toegang.

Een geldige en beveiligde informatiedrager is veelal een kaart (tag) of sleutel maar kan zoals gezegd ook een hand, vinger of iris zijn. Combinaties met kaart en een biometrisch kenmerk verhogen het beveiligingsniveau.

Neem vrijblijvend contact op:  085 - 029 0628
 

Toegangscontrole:

  • bepaal zelf wie, waar en wanneer binnen mag
  • controle op 1 deur of een heel netwerk
  • een Honeywell toegangscontrolesysteem dat vele jaren is doorontwikkeld
  • bediening mogelijk met code, tag, pas, vinger, iris, etc.
  • geeft echte rust en veiligheid aan klanten

Vrijblijvend contact met onze specialist

Specialist toegangscontroles

085 - 029 0628

info@brinkman-beveiligingen.nl


Bel of mail met onze specialisten of

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Brinkman Beveiligingen is SIEMENS Solution Partner Building Technologies

NetAXS-123 van Honeywell       

NetAXS-123 is een compact, stand-alone en zeer compleet toegangscontrolesysteem dat eenvoudig kan worden geïnstalleerd en beheerd via een webbrowser zonder de noodzaak van een netwerk- of internetverbinding. Elk NetAXS-123 paneel kan worden geconfigureerd voor één, twee of drie deuren. Er kunnen in één systeem tot maximaal 30 panelen worden ingezet. De NetAXS-123 kan dus worden ingezet in kleine tot zeer grote bedrijven/panden. Dit stand-alone paneel heeft beheersmogelijkheden via een gratis webbrowser.

Stand-alone paneel met beheermogelijkheden via een gratis webbrowser

Voor het gebruik van de NetAXS-123 is geen internetverbinding of een vaste pc nodig – elk paneel werkt volledig zelfstandig. Voor lokaal beheer van kaarthouders en toegangscontrolefuncties op het paneel wordt eenvoudigweg verbinding gemaakt met de gratis webbrowser via een USB-kabel of een standaardnetwerkkabel. Dat kan met behulp van elke willekeurige pc of laptop.

Tijdbesparing door eenvoudige installatie

Het NetAXS-123 paneel voorziet in alle verbindingen voor één, twee of drie deuren met één of twee kaartlezers per deur. Uitbreiding van een systeem met één deur is met de NetAXS-123 uitbreidingskaarten een kwestie van een paar minuten. Aansluiting van randapparatuur is nu nog eenvoudiger en vergt minder bekabeling dankzij het gebruik van PoE-functionaliteit (Power over Ethernet), het voeden van sloten uit het paneel en de mogelijkheid van aansluiting via USB.

Geen speciale software nodig

Of het nu gaat om rapportage, beheer van kaarthouders, of service en onderhoud van de NetAXS-23 panelen, speciale software is nooit nodig. Alles kan op een veilige en betrouwbare manier worden geregeld via de webinterface.

Eenvoudig als @bc

Net zoals bij surfen op internet zijn er voor de hand liggende webpagina's die de gebruiker begeleiden bij alle facetten van de uitgebreide toegangscontrolefuncties. Hierdoor is er minder tijd nodig voor training van de installateur en gebruiker.

Online beheer en de mogelijkheid van service op afstand

Het NetAXS-123-paneel kan als websysteem worden verbonden met internet of met het intranet van een bedrijf. Hierdoor kan de gebruiker de toegangscontrolefuncties online en binnen het bestaande netwerk van het bedrijf beheren. Als het gebruikersnetwerk voor het NetAXS-123 paneel toegang geeft tot internet, kan de installateur het paneel op afstand beheren via beveiligde verbindingen op basis van betrouwbare internetprotocollen. Het enige extra hulpmiddel dat in beide gevallen nodig is, is een laptop met de webbrowser.

Lage eigendomskosten

De NetAXS-123 is voor de gebruiker ook een betaalbare oplossing. Als er behoefte ontstaat aan meer beveiliging, kan de NetAXS-123 worden uitgebreid tot een standalone systeem voor 93 deuren dat nog steeds volledig kan worden beheerd via één webbrowser. Dankzij het stand-alone karakter van het systeem blijven bovendien de energiekosten laag, omdat er geen vaste pc nodig is die constant aan moet staan. Als optie voor een op afstand te beheren oplossing kan WIN-PAK™ PRO Central Station worden gebruikt in combinatie met de NetAXS-123. Daarnaast kan een stand-alone NetAXS-123 basissysteem met behulp van WIN-PAK™ op eenvoudige wijze worden uitgebouwd tot een geïntegreerde beveiligingsoplossing. Al deze uitbreidingen zijn mogelijk zonder dat daarbij de waarde van eerdere investeringen verloren gaat.

Neem vrijblijvend contact op:  085 - 029 0628
 

Voor als u kiest voor kwaliteit en integriteit