Expeditiehof Mosae Forum

Mosae Forum is het nieuwe winkel- woon- en werkgebied in het centrum van Maastricht. Eeuwenoude historie en moderne architectuur ontmoeten elkaar hier tussen Markt en Maas. Met de voltooiing van Mosae Forum in 2007 werd het stadshart van Maastricht in haar oude luister hersteld. Winkelen in Maastricht is inmiddels ondenkbaar zonder een bezoek aan Mosae Forum. Hier vindt de bezoeker in 18 winkels plus een fine food market met 29 speciaalzaken alles wat van Maastricht verwacht mag worden, en nog veel meer...

Het expeditiehof onder in Mosae Forum is een ruimte waar de bevoorrading plaats vindt van de winkels. Het bestaande brandmeldsysteem gaf veel valsalarmen vanwege de uitlaatgassen van de vrachtwagens die er laden en lossen.

Brinkman Beveiligingen heeft het Expeditiehof voorzien van een combinatie van speciale optische rookmelders met algoritmische instelmogelijkheden en vlammenmelders. De aanwezige problemen zijn nu opgelost.