Bel ons

085 029 0628

Vraag vrijblijvende

Offerte aan

Branddetectie en inbraakpreventie De Vondst Heerlen

In Heerlen bevindt zich historisch museum De Vondst. Ook wel het kloppende hart van archeologisch Limburg genoemd. Het is meer dan alleen een museum en archeologisch depot. Het is een beleefplek waar je kunt er ervaren wat er allemaal bij archeologie komt kijken. Toen De Vondst zijn bestemming in Heerlen kreeg was er behoefte aan een brandmeldinstallatie en inbraakpreventie. Hiervoor werden wij ingeschakeld.

Vrijblijvende offerte

Geheel nieuwe installaties

Het pand waarin De Vondst zich bevindt had eerst een andere bestemming. Toen het archeologisch depot er zich ging vestigen was er direct behoefte aan een brandmeldinstallatie en inbraakpreventie. Op een plek waar zich zoveel belangrijke historische attributen bevinden mag dat natuurlijk niet ontbreken en er was nog niks aan installaties aanwezig. Aangezien wij bij Brinkman Beveiligingen de expertise in huis hebben op elk vlak van beveiliging, werd het project aan ons toevertrouwd.  

Bescherming en bewaking van vondsten

We gingen op locatie langs om de omgeving te bekijken en hebben uiteindelijk een plan opgesteld voor een brandmeldinstallatie in combinatie met een alarmsysteem. Zo worden instanties op de hoogte gebracht bij rook- of brandvorming en wanneer er een poging tot inbraak wordt gedaan. Hierdoor worden de archeologische vondsten van De Vondst zo goed mogelijk beschermd en bewaakt, zodat alle bezoekers nog lang van de geschiedenis kunnen genieten!

Voor als u kiest voor kwaliteit en integriteit