Bel ons

085 029 0628

Vraag vrijblijvende

Offerte aan

Alarminstallatie voor Lionarons GGZ

We mogen weer een mooie organisatie aan ons lijstje van afgeronde projecten toevoegen. In Heerlen bevinden zich twee locaties van Lionarons GGZ en beide vestigingen hebben wij van een alarminstallatie mogen voorzien. Het was een project met een soepel verloop en voor een mooi doel.

Vrijblijvende offerte

Verspreid over Limburg

Lionarons GGZ is kleinschalige en flexibele organisatie die zich inzet voor ambulante geestelijke gezondheidszorg. Zij richten zich op het diagnosticeren en behandelen van mensen met psychische problemen. Van kinderen tot ouderen, ze zijn er voor iedereen.

De organisatie heeft verschillende locaties verspreid over heel Limburg zitten. Twee van die locaties bevinden zich in Heerlen. Hier zit het hoofdkantoor van Lionarons en ook een volwassenen- en ouderenzorgcentrum. Deze twee vestigingen waren toe aan een nieuwe alarminstallatie ten behoeve van inbraakpreventie. Voor het installeren van deze installatie klopte de GGZ-instelling bij ons aan.

Beveiligingsplan op maat

Voor organisaties is het natuurlijk altijd belangrijk om panden te voorzien van een goed alarmsysteem. Zeker wanneer organisaties te maken hebben met persoonsgegevens, zoals bijvoorbeeld cliëntendossiers. Vandaar dat wij op de beide locaties van Lionarons in Heerlen langsgingen om de situatie in te schatten en een geschikt beveiligingsplan op maat te maken.

Het aanleggen van de alarmsystemen verliep allemaal soepel, waardoor we de beide panden van Lionarons vlot van goede installaties op het gebied van inbraakpreventie hebben kunnen voorzien. Zo kunnen de medewerkers en cliënten weer met een gerust en veilig gevoel doorgaan met hun zaken van alledag.

Voor als u kiest voor kwaliteit en integriteit