Bel ons

085 029 0628

Vraag vrijblijvende

Offerte aan

Beveiligingscombinatie voor Vyta Health Heerlen

In 2021 heeft het van origine Britse bedrijf Vyta Health een tweede vestiging geopend in het Limburgse Heerlen. Vyta Health bestaat uit een team van supplementexperts die gespecialiseerd zijn in het importen en distribueren van premium vitamines en supplementen in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Voor het bedrijfspand in Heerlen had het bedrijf een effectieve beveiligingsinstallatie nodig. Een klus waarvoor ze bij ons aanklopten.

Vrijblijvende offerte

Beveiligingseisen verzekeraar

Het pand waar de Nederlandse vestiging van Vyta Health zich bevindt bestaat uit een hoofdgebouw en een bijliggende loods. De verzekeraar eist voor dit pand een hogere beveiligingsklasse. Een standaard installatie was voor dit pand geen oplossing, waardoor er maatwerk toegepast moest worden. Een situatie waar wij bij Brinkman Beveiligingen wel een oplossing voor hebben.

Twee beveiligingssystemen

Het hoofdgebouw van Vyta Health hebben we van een klassieke, elektronische alarminstallatie voorzien. Voor de loods was een klassiek alarmsysteem echter niet voldoende. Een vroege detectie is noodzakelijk om bij een calamiteit te zorgen voor een extra snelle inzet van alarmopvolging. Vandaar dat voor de loods een andere oplossing bedacht moest worden.

En die oplossing hadden wij: Live Camerabewaking. Op alle cruciale plekken van het gebouw, zoals bijvoorbeeld de toegangsplekken, hebben wij camera’s geplaatst. Door deze te voorzien van Live Camerabewaking via onze meldkamer ontstaat er een beveiligingssysteem dat perfect werkt voor onze klant.

Maatwerk

Zo blijkt maar dat in sommige gevallen een combinatie van verschillende systemen beter werkt dan één systeem voor de hele organisatie. Het komt altijd neer op maatwerk. Hier is Vyta Health Heerlen een mooi voorbeeld van!

Voor als u kiest voor kwaliteit en integriteit