Bel ons

085 029 0628

Vraag vrijblijvende

Offerte aan

Brandmeldinstallatie voor Work and Stay Maasbree

De organisatie Work and Stay biedt huisvesting voor arbeidsmigranten die een tijdelijk verblijf nodig hebben in Nederland. De organisatie heeft op verschillende locaties complete parken ingericht met woningen en andere faciliteiten voor mensen die voor bepaalde tijd in Nederland komen werken en wonen. Een van die parken bevindt zich in Maasbree. Omdat alle woningen zich vanzelfsprekend aan de normeringen van Stichting Normering Flexwonen (SNF) moeten voldoen, is er op het park een brandmeldinstallatie aanwezig. Een installatie die wij bij Brinkman Beveiligingen in beheer hebben.

Vrijblijvende offerte

Dynamisch project

We hebben de brandmeldinstallatie op het park in Maasbree al een aantal jaren in beheer. In 2017 zijn wij met dit project begonnen en hebben we de brandmeldinstallatie opgeleverd. De inrichting van het park is echter vrij dynamisch. Er wordt regelmatig uitgebreid, waardoor de indeling van het park verandert. Hierdoor dient ook steeds de brandmeldinstallatie uitgebreid en aangepast te worden.

Daarnaast moeten er door de jaren heen ook wel eens materialen vernieuwd of vervangen worden. Hier en daar willen er wel eens brandmelders of andere onderdelen van de installatie defect gaan. Zo blijft het project voor Work and Stay ons continue bezighouden.

Beheerder Brandmeldinstallatie

De reden dat wij de aanpassingen en uitbreidingen aan de brandmeldinstallatie in het park in Maasbree verzorgen komt omdat wij naast het installeren ook het onderhoud van de installatie verzorgen. Voor Work and Stay zijn wij namelijk Beheerder Brandmeldinstallatie (BMI). Dit houdt in dat we naast de jaarlijkse onderhoudscontrole ook de maandelijkse controles uitvoeren.

De maandelijkse controle is een visuele controle. De brandmeldcentrale, het brandweerpaneel en de nevenpanelen worden dan bekeken. Ook dient er maandelijks getest te worden of de doormelding van brandmeldingen goed werkt.

Veilig verblijf

Aangezien er regelmatig aanpassingen plaatsvinden in het park is het zeer nuttig om deze maandelijkse checks te doen. Hierdoor kunnen wij en de parkeigenaren ervoor zorgen dat de bewoners continue een veilig verblijf hebben. En daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!

Voor als u kiest voor kwaliteit en integriteit