Bel ons

085 029 0628

Vraag vrijblijvende

Offerte aan

Huize de Berg voorzien van een brandmeldinstallatie

Het complex Huize de Berg in Heerlen is in 1897 gebouwd. Door de jaren heen is dit gebouw steeds verder uitgebreid met nieuwe vleugels. Ook heeft het al verschillende bestemmingen gekend. Zo begon het als een sanatorium voor mensen met longziekten, sinds 1975 dient het complex als klooster voor zusters en in de nabije toekomst zal er zich ook een zorgcentrum vestigen in het pand. Een interessant complex dat wij hebben mogen voorzien van een brandmeldinstallatie.

Vrijblijvende offerte

Jarenlange samenwerking

Huize de Berg is al jarenlang klant van ons. Het verschaffen van een juiste brandmeldinstallatie in een pand dat vaak veranderd qua bestemmingsplan en oppervlakte is een lastige klus. Zeker als de wens er ligt om het gehele pand van branddetectie te voorzien. Vandaar dat wij al een jarenlange samenwerking met Huize de Berg hebben.

Voortdurende werkzaamheden

Inmiddels is er een brandmeldinstallatie in het hele pand geplaatst en is deze klaar voor gebruik. Dit houdt echter niet in dat onze werkzaamheden bij Huize de Berg klaar zijn. Voor deze klant verzorgen wij namelijk maandelijks de taken die behoren tot Beheerder Brandmeldinstallatie. Ook verzorgen wij jaarlijks het onderhoud aan de installatie. Zo kan het klooster en haar inwoners er zeker van zijn dat de brandmeldinstallatie goed blijft functioneren, ongeacht eventuele toekomstige veranderingen aan het gebouw.

Voor als u kiest voor kwaliteit en integriteit