Bel ons

085 029 0628

Vraag vrijblijvende

Offerte aan

Inbraakpreventie en branddetectie voor Snel Logistic Solutions Weert

Naast dat wij klanten hebben waarbij wij eenmalig een installatie komen plaatsen, hebben wij ook klanten waarbij wij maandelijks langskomen om de geïnstalleerde installatie te beheren. Eén van die klanten is Snel Logistic Solutions. Een tijd terug verzorgden wij voor hun locatie in Weert een alarmsysteem en brandmeldinstallatie. Sindsdien komen wij elke maand langs om te controleren of nog steeds alles werkt zoals het hoort.

Vrijblijvende offerte

Goederenopslag en transport

Snel Logistic Solutions is van origine een Belgisch bedrijf dat zich richt op transport en logistiek. Het bedrijf werd in 1985 opgericht en beschikt inmiddels over 3 locaties, waarvan één in Nederland, in het Limburgse Weert. Het bedrijf beschikt in totaal over 60.000 m2 magazijnruimte en transportmogelijkheden in de vorm van trekkers, combi’s en vrachtwagens. Het is de ideale plek voor bedrijven van alle groottes en industrieën om hun goederen op te slaan. Naast de opslag van goederen regelt Snel Logistic Solutions ook het transport van en naar hun magazijnen.

Gloednieuwe installaties

Beveiliging is voor zo een groot magazijn waarin allerlei verschillende goederen liggen opgeslagen van groot belang. Zowel beveiliging tegen inbraak, als tegen brand is onmisbaar. Vandaar dat Snel Logistic Solutions ons benaderden met de vraag of wij voor hen een brandmeldinstallatie en alarmsysteem i.v.m. inbraakpreventie konden plaatsen. Deze waren namelijk nog niet aanwezig in het pand in Weert. Natuurlijk was ons antwoord daarop: Ja!

Bij het installeren van het alarmsysteem en de brandmeldinstallatie bleef het niet. Voor Snel Logistic Solutions Weert zijn wij namelijk ook beheerder brandmeldinstallatie. Dit houdt in dat wij maandelijkse controles uitvoeren op de brandmeldinstallatie en aanpassingen aanbrengen waar nodig. Zo kan de klant er zeker van zijn dat de brandmelders altijd optimaal werken!

Voor als u kiest voor kwaliteit en integriteit