Bel ons

085 029 0628

Vraag vrijblijvende

Offerte aan

Hotel2Stay biedt met haar studio's heerlijke werk- en verblijfsplekken in Amsterdam-West. Hotel2Stay is een modern 3-sterren hotel met een zichtbaar eigen karakter in deze dynamische hoofdstad. De meeste gasten kiezen voor een flexibel verblijf in design gestylede studio's die van alle gemakken voorzien zijn. Naast de dagjes gasten zijn er ook gasten die voor langere tijd het hotel bezoeken. De faciliteiten van dit hotel zijn optimaal en bestaan o.a. uit een vergaderzaal, gym met sauna, een overheerlijk dakterras en bijvoorbeeld 24-uurs receptie.

Vrijblijvende offerte

Amsterdam, de stad met uitdagingen en vol beleving
Amsterdam is bekend als een fantastische stad waar bezoekers volop cultuur kunnen snuiven. De wallen en de vele coffeeshops zijn zichtbaar aanwezig in de stad en zijn dan ook plaatsen waar de gemiddelde buitenlandse toerist graag een kijkje wilt nemen. Het afgelopen jaar rookte bijna 25% van de volwassen Nederlanders. De verwachting is dat in de hoofdstad gemiddeld genomen meer gerookt zal worden dan in de provincie. Omdat de verleidingen groot zijn en het experimenteel gedrag in Amsterdam ook behoorlijk hoog is geeft dit volop uitdagingen bij hotels. Ondanks dat niet gerookt mag worden op kamers en bijvoorbeeld boetes volop worden aangekondigd bij hotels blijven gasten dit regelmatig negeren. Het negeren zal leiden tot valse brandmeldingen en geuroverlast op de kamers. De brandweer is echter genadeloos als het gaat om valse brandmeldingen en geeft fikse boetes hiervoor. Om het probleem van deze valse meldingen voor "eens en altijd" op te lossen heeft Brinkman Beveiligingen gezorgd voor een permanente oplossing van dit probleem met ASA-technologie op basis van algoritmen.

Diensten en producten Brinkman Beveiligingen bij Hotel 2 Stay
Een innovatieve brand- en rookmeldinstallatie is niet alleen van groot belang om leed te voorkomen, maar ook om valse meldingen te voorkomen. Hoteliers leiden onder deze valse meldingen. Het kost tijd, geld en zorgt ervoor dat de brandweer nodeloos moet uitrukken. De moraal van de brandweermannen moet hoog blijven van onze mooie hoofdstad en "onze mannen" rukken al te vaak uit door nodeloze meldingen van rokende toeristen op hotelkamers. Hotel 2 Stay heeft gekozen voor ASA-technologie in de brandmeldinstallatie van Brinkman Beveiligingen om dit tegen te gaan. De ASA-technologie heeft ervoor gezorgd dat er geen ongewenste meldingen worden gemaakt. Niet alleen rook maar ook bijvoorbeeld stoom of koken kan leiden tot ongewenste meldingen. Het op orde hebben van deze installaties en voorkomen van valse brandmeldingen heeft onze aandacht. Wij willen dat onze gasten zich vermaken in deze uitdagende stad. Ontdek alles wat Amsterdam te bieden heeft en geniet met volle teugen.

Over Brinkman Beveiligingen
Brinkman Beveiligingen is specialist op technisch beveiligingsgebied. De organisatie is een KIWA-erkend Branddetectiebedrijf BMI 2011 en BORG-beveiligingsbedrijf conform de CCV-Certificatieschema’s. Brinkman levert diensten aan particulieren, de zakelijke markt, instellingen en overheid.

    

 

Voor als u kiest voor kwaliteit en integriteit