Bel ons

085 029 0628

Vraag vrijblijvende

Offerte aan

Live camerabewaking voor project Maastricht

Op twee verschillende plekken in Maastricht hebben wij winkelpanden van live camerabewaking mogen voorzien. Een van de panden bevindt zich in een woonwijk en het andere pand ligt op een bedrijventerrein. Bij beide vestigingen had de ligging te maken met de reden voor het plaatsen van de camera’s. Wegens privacy redenen houden wij onze klant anoniem.

Vrijblijvende offerte

Overlast voorkomen

De opdrachtgever kwam bij ons aan met de vraag of live camerabewaking bij beide vestigingen die hij beheert mogelijk is. Aangezien de kleinere vestiging midden in een woonwijk ligt, heeft de eigenaar hier tijdens het einde van het jaar wel eens problemen betreffende het afsteken van vuurwerk. Om zoveel mogelijk beschadiging en overlast te voorkomen vond de eigenaar het een goede zet om het pand te voorzien van camerabewaking, om zo continue een oogje in het zeil te houden. Daarnaast bevindt er zich boven dit winkelpand een woning. Door middel van live camerabewaking zullen ook de bewoners van de bovenwoning een veiliger gevoel hebben.

De problemen die de opdrachtgever bij de grotere vestiging ervaart zijn van andere aard. Dit pand bevindt zich op een bedrijventerrein en heeft vaker te maken met bekladde muren. Er wordt in die omgeving namelijk nog wel eens met graffiti gespoten. Om overlast op dit gebied te voorkomen, of om er in ieder geval op tijd bij te zijn, kan live camerabewaking een mooie oplossing zijn.

Meekijken tijdens de nachturen

Toen de opdrachtgever bij ons aanklopte hebben wij een afspraak gemaakt om langs te komen bij beide panden. We hebben bekeken hoe de situatie is en maakten aan de hand daarvan een geschikt plan. Bij beide panden waren al camerasystemen aanwezig, maar wij hebben hier onze eigen Dahua apparatuur - waarmee live bewaking mogelijk is - aan toegevoegd. Nu heeft het pand in de woonwijk twee camera’s van ons hangen, en het pand op het bedrijventerrein vijf. Dit zijn zeker voldoende punten waarop wij live mee kunnen kijken, tijdens de nachturen, wanneer de vestigingen gesloten zijn.

We ondervonden tijdens het project wat problemen met het internet bij allebei de vestigingen. Vandaar dat we ook direct mobiel internet hebben toegevoegd en aanpassingen hebben doorgevoerd aan het modem. Gelukkig waren de problemen snel opgelost en heeft het project al met al zo’n twee weken in beslag genomen.

Voor als u kiest voor kwaliteit en integriteit