Bel ons

085 029 0628

Vraag vrijblijvende

Offerte aan

Mobiele camerabewaking voor gemeente Echt-Susteren

Gemeente Echt-Susteren is een klant van ons waar we al vaker projecten voor hebben uitgevoerd. Vanaf 1 januari 2023 mogen we een nieuw project aan dit lijstje toevoegen. We hebben met de gemeente namelijk een overeenkomst afgesloten om op afroep een mobiele camerabewakingsmast in te zetten waar nodig. Zowel voor ons als voor de gemeente is dit een geheel nieuw soort project, waar we in de toekomst zeker meer mee willen gaan doen!

Vrijblijvende offerte

Waakvlamovereenkomst

Het idee van deze (waakvlam)overeenkomst is dat op ieder moment en op iedere plek een mobiele cameramast, eventueel met live camerabewaking, ingezet kan worden waar dat nodig is. In de waakvlamovereenkomst wordt een termijn afgesproken waarbinnen de cameramast geplaatst en operationeel dient te zijn. Iets wat voor de gemeente Echt-Susteren een ideaal concept is. Zij spelen met het idee om op bepaalde plekken in de gemeente camerabewaking in te zetten, maar willen dit niet per direct en niet permanent doen. Maar stel er komt een moment dat zij hier wel behoefte aan hebben, dan willen ze dat de camerabewakingsmast op dat moment beschikbaar is. Die mogelijkheid kunnen wij hen bieden. Vandaar dat wij met deze gemeente een waakvlamovereenkomst hebben afgesloten.

Opslag en live camerabewaking

Het komt erop neer dat wij een camerabewakingsmast bij ons op stand-by hebben staan voor de gemeente Echt-Susteren. Deze staat bij ons opgeslagen, inclusief transportwagen en aggregaat. De mobiele mast is per direct inzetbaar en klaar voor gebruik. Dit geeft de gemeente de mogelijkheid om ons op ieder gewenst moment een seintje te geven om de masten in te zetten.

Wij verzorgen niet alleen de opslag van de masten, maar bij inzet van de masten kunnen wij ook voor het stuk live camerabewaking zorgen. De units zijn namelijk verbonden met onze meldkamer waar de beelden continue live worden bekeken door getrainde specialisten. Zij worden ondersteund door zeer geavanceerde analyse software en slaan alarm wanneer dit nodig is. Zo worden valse alarmen voorkomen. Alles over onze live camerabewaking vindt u hier.

Verhuur mogelijkheden

Klinkt dit concept u aantrekkelijk in de oren, dan kunt u gerust contact met ons opnemen om de mogelijkheden betreffende het huren van mobiele camerabewakingsmasten te bespreken.

Voor als u kiest voor kwaliteit en integriteit