Bel ons

085 029 0628

Vraag vrijblijvende

Offerte aan

Nieuwe brandmeldinstallatie voor IDEMIA Sittard

IDEMIA omschrijft zichzelf als wereldwijde groep die gespecialiseerd is in identiteitstechnologieën.  De missie van het bedrijf is om de wereld te ontsluiten en veiliger te maken door middel van geavanceerde identiteitstechnologieën. In het Limburgse Sittard is laatst een nieuwe IDEMIA vestiging geopend en voor die vestiging hebben wij een brandmeldinstallatie mogen verzorgen.

Vrijblijvende offerte

Wereldwijde groei

Dat IDEMIA zich een wereldwijde groep noemt is niet voor niks. Het bedrijf heeft namelijk vestigingen zitten verspreid over alle continenten van de wereld. De vestiging in Sittard is ook niet de eerste vestiging in Nederland. In Haarlem was al een locatie van IDEMIA aanwezig. Het bedrijf groeit enorm snel en wij zijn dan ook trots dat wij zo een interessante opdrachtgever aan onze lijst mogen toevoegen.

Van twee naar één

In het pand waar IDEMIA Sittard zit gevestigd was al een brandmeldinstallatie aanwezig. Of beter gezegd: er waren twee verschillende brandmeldinstallaties aanwezig. Aangezien de opdrachtgever liever had dat dit één installatie zou worden die voor het gehele pand geldt, zijn wij voor hen aan de slag gegaan om dit te realiseren. De twee aanwezige installaties zijn verwijderd en vervangen door één moderne brandmeldinstallatie die het hele gebouw dekt.

Het hebben van één brandmeldinstallatie zorgt voor meer overzicht en veiligheid. Dat is natuurlijk altijd ons doel! Vanaf nu kan IDEMIA Sittard haar werkzaamheden weer op een brandveilige manier voortzetten.

Voor als u kiest voor kwaliteit en integriteit