Bel ons

085 029 0628

Vraag vrijblijvende

Offerte aan

Uitgebreide beveiliging voor Conveni in Landgraaf

Het komt vaak voor dat opdrachtgevers ons inschakelen voor één van onze expertises, maar in sommige gevallen is er behoefte aan meerdere vormen van beveiliging. Dat was ook het geval bij Conveni in Landgraaf. Het bedrijfspand van deze convenience-food-expert is van groot formaat, net als het terrein waar het zich op bevindt. Een goede beveiliging van alle hoeken is daarom erg belangrijk. Daar hebben wij Conveni mee mogen helpen.

Vrijblijvende offerte

Live camerabewaking

Ten eerste was het van belang dat het pand beveiligd werd tegen inbraak. Om een pand te kunnen verzekeren vraagt de verzekeringsmaatschappij namelijk om een BORG certificaat. Aangezien een inbraakinstallatie voor een groot pand als dat van Conveni een gigantische investering betreft, kwamen wij met de oplossing om het te voorzien van live camerabewaking. Door een achttal camera’s rondom het pand te plaatsen en de beelden tijdens sluitingstijden continue te laten bekijken vorm je een topbeveiliging.

De camera’s reiken een stuk verder dan een inbraakinstallatie, waardoor eventuele daders al in beeld zijn nog voor ze het terrein van Conveni betreden. Hierdoor kan er in een vroeg stadium alarm worden geslagen en is de politie al aanwezig voordat de daders het pand binnen kunnen komen. Iets wat voor de verzekeringsmaatschappij aantrekkelijk in de oren klonk. Een oplossing zoals deze gaat normaliter zo’n 15 jaar mee, waardoor het een stuk voordeliger is dan een alarmsysteem. Dat was voor Conveni dan weer erg aantrekkelijk.

Branddetectie

Bij alleen live camerabewaking bleef het echter niet. Ook had de opdrachtgever behoefte aan een nieuwe brandmeldinstallatie. Conveni maakt (diepvries)maaltijden voor onder andere supermarkten, dus in het pand wordt veel gekookt, gebakken en gebraden. Een ongeluk zit in een klein hoekje, dus een goede brandmeldinstallatie is hier essentieel!

Omdat er veel dampen vrij komen tijdens het koken, is de kans op valsmeldingen bij Conveni erg aanwezig. Met een groot aantal ASD-systemen, de juiste plaatsingen van de melders en programmeer-technische instellingen hebben wij de kans op valsmeldingen zo klein mogelijk gemaakt. Een constructie die voor deze opdrachtgever werkt!

Continue controle

Om ervoor te zorgen dat alle systemen optimaal blijven werken en er zo min mogelijk valsmeldingen plaatsvinden gaan wij geregeld langs bij deze klant om eventuele aanpassingen uit te voeren. Zo blijft zowel de live camerabewaking als de brandmeldinstallatie up-to-date en in de best werkende vorm voor deze klant.

Voor als u kiest voor kwaliteit en integriteit