Bel ons

085 029 0628

Vraag vrijblijvende

Offerte aan

Zuidlease Sittard voorzien van live camerabewaking

In het Limburgse Sittard is leasemaatschappij Zuidlease te vinden. Deze specialist in mobiliteitsoplossingen breidde in 2020 uit door een extra terrein voor het bedrijfspand aan te schaffen, om zo meer auto’s uit te kunnen stallen. Een onoverdekt terrein vol met kostbare auto’s vraagt echter wel om wat beveiligingsmaatregelen. Vandaar dat de opdrachtgever ons uitnodigde om de situatie te komen bekijken en een plan voor beveiliging op te stellen.

Vrijblijvende offerte

24/7 live camerabewaking

Doordat er continue veel auto’s aanwezig zijn op het terrein van Zuidlease was het al snel duidelijk dat hier live camerabewaking nodig was. Vanwege de grootte van het terrein is er uiteindelijk besloten om verschillende camera’s aan de aanwezige lantaarnpalen te bevestigen en daarnaast nog drie cameramasten te plaatsen met ieder twee camera's.

Een deel van deze camera’s worden 24/7 live bewaakt, dus ook tijdens werktijden. Het gaat hierbij voornamelijk om de camera’s die zich op kritieke punten op het terrein bevinden, zoals bijvoorbeeld de toegangspoort. Na werktijden, dus in de avonduren en in de nacht, draaien alle aanwezige camera’s continue. Zo kan het hele terrein in de gaten gehouden worden tijdens de meeste kritieke uren van de dag.

Twee vliegen in één klap

Op het terrein is een elektriciteitskast geplaatst met een 32 volt voorziening, om zo de camera’s van stroom te voorzien. Daarnaast bevindt zich in deze kast ook een heater om de temperatuur te regelen en een modem om de camerabeelden live te verbinden met de meldkamer.

Doordat alles zo goed was geregeld voor het nieuwe terrein, besloot de opdrachtgever om ook direct het bedrijfspand en het terrein daarachter te voorzien van live camerabewaking. Hier was al een camerabewakingssysteem aanwezig, maar dit werkte niet optimaal. Vandaar dat wij dit deel ook direct hebben opgepakt. Nu zijn beide terreinen na werktijden volledig voorzien van professionele camerabewaking.

Nuttige bewaking

We hebben dit mooie project eind 2020 mogen afronden en kijken al vanaf begin 2021 mee. Hieruit is direct gebleken dat het aanschaffen van live camerabewaking een goed idee was van de leasemaatschappij, aangezien er al meerdere alarmopvolgingen hebben plaatsgevonden. Een project dat erg nuttig en nodig is geweest!

Voor als u kiest voor kwaliteit en integriteit