Gemeente Landgraaf kiest voor Brinkman Beveiligingen

Een dagje skiën bij Snowworld, wereldtuinen beleven in Mondo Verde, dwalen langs kastelen en monumentale boerderijen, heerlijk wandelen of fietsen in een prachtig groen landschap, gezellig winkelen of juist lekker lui onderuit zakken op een terrasje, of helemaal uit je dak gaan bij Pinkpop; in de gemeente Landgraaf kan het allemaal. De gemeente onderscheidt drie belangrijke doelgroepen: inwoners, bezoekers en ondernemers. Het inwoneraantal bedraagt per 1 januari 2015: 37.467.

De heer Cliff Reijnders is hoofd van het facilitair bedrijf bij de gemeente Landgraaf. In hun vrije tijd fietsen Cliff en zijn vriendin graag in het heuvelland. “Ik wil in de toekomst ook graag eens de Elfstedentocht fietsen en als ik er tijd voor vrij kan maken bezoek ik graag festivals als Pinkpop en Lowlands”. In het dagelijks leven is Cliff drukdoende binnen het facilitair bedrijf en de drie belangrijkste kernactiviteiten zijn:
1. Services (alles in en om het gebouw, met o.a. helpdesk en bodediensten)
2. DIV (documentatie en informatievoorziening, digitaal archief)
3. Informatisering & Automatisering (informatiemanagement, audits, ICT e.d.)

Onder de directie vallen 8 afdelingen, waaronder het facilitair bedrijf met 45 mensen. Cliff Reijnders streeft naar het perfect afstemmen van de dienstverlening naar de klanten en afdelingshoofden toe. Werkplek en device (desktop, tablet, smartphone, e.d.) onafhankelijk werken via een uniform systeem zijn belangrijk. De realisatie daarvan kost veel tijd en energie met als doel dat je medewerkers flexibel kunnen werken, waar ter wereld ze ook zijn. Een uitbreiding van het kennis informatie- en adviesplein met een centrale bibliotheek zal over ca. 14 maanden worden gerealiseerd. Het doel is om de burgers beter te kunnen bedienen.

Diensten en producten Brinkman Beveiligingen bij gemeente Landgraaf

Alle inbraakdetectiesystemen en diverse brandmeldinstallaties zijn geleverd door Brinkman Beveiligingen. Opvallende wetenswaardigheid is dat in één bestaand gebouw twee verschillende organisaties gevestigd zijn, met onafhankelijke systemen. Cliff Reijnders geeft aan dat vooral één aanspreekpunt en het meedenken prettig is bij Brinkman Beveiligingen. Daarbij zorgt Brinkman voor slimme oplossingen waarbij van bestaande apparatuur gebruik kan worden gemaakt.

Over Brinkman Beveiligingen

Brinkman Beveiligingen is specialist op technisch beveiligingsgebied. De organisatie is een KIWA-erkend Branddetectiebedrijf BMI 2011 en BORG-beveiligingsbedrijf conform de CCV-Certificatieschema’s. Brinkman levert diensten aan particulieren, de zakelijke markt, instellingen en overheid.Foto: Cliff Reijnders van Gemeente Landgraaf
Luister naar je klanten en continue leren! Durven te veranderen.
 

Landgraaf

Marconistraat 38 Telefoon : 045-5311923
6372 PN Landgraaf

Helmond

Vossenbeemd 110A Telefoon : 0492-335255
5705 CL Helmond

Echt

Pascalweg 4 Telefoon : 0475-411030
6101 WV Echt