Kasteel Bloemendal kiest voor Brinkman Beveiligingen

Kasteel Bloemendal is een oase van elegante luxe. Het prachtige kasteel heeft 77 luxueuze kasteelkamers en wellness-suites. Gasten kunnen er royaal in weelde ontspannen. Ook heeft het kasteel 5 multifunctionele vergaderruimtes, welke van alle gemakken zijn voorzien. Het a la carte restaurant en de wijnbar hebben een uitgebreide menu- en wijnkaart waarmee de gasten een culinaire belevenis kunnen meemaken in een sprookjesachtige ambiance. Ook voor de sportieve gast zijn er in de directe omgeving meer dan voldoende activiteiten. Vlakbij zijn er bijvoorbeeld acht fantastisch geoutilleerde golfbanen, zowel in Nederland, België als in Duitsland.

Het kasteel is gebouwd in 1795 in opdracht van een lakenfabrikant uit Aken (Duitsland). Door de jaren heen heeft het gefungeerd als woonhuis, klooster, kostschool en is zelfs een gewone school geweest. Kasteel Bloemendal is gelegen in het drielandenpunt. Hierdoor kunnen drie landen optimaal bediend worden. Klantgerichtheid en gastvrijheid staan hoog in het vaandel. Het kasteel is gekocht in 1992 en sindsdien onderdeel van de bekende hotelgroep “Van der Valk”. Er werd direct gestart met een grondige renovatie en op dit moment vindt er wederom een renovatie plaats van de kasteelkamers. Deze worden volledig vernieuwd vertelt Frans Engelen trots. Frans Engelen (Hoofd Technische Dienst bij Hotel van der Valk en Hotel Bloemendal) doet de begeleiding, bouwvergaderingen, controle en de afstemming van de werkzaamheden rondom de organisatie van de verbouwing. Frans Engelen heeft vele jaren ervaring met renovaties in Maastricht en Vaals. Van het restaurant, aanbouw zwembad tot en met nieuwe keukens, lounges, de bar en de kamers. En met direct zichtbaar resultaat, het ziet er prachtig uit! Mevrouw Van der Valk zorgt voor de interieurontwerpen met diverse architecten. Frans Engelen wil persoonlijk extra inzetten op kwaliteit en dat alles volgens de wettelijke richtlijnen verloopt.

Diensten en producten Brinkman Beveiligingen bij Hotel Bloemendal

Een brandmeldinstallatie is uiteraard van levensbelang voor het hotel en haar gasten. Wij hebben voor deze installatie gekozen voor Brinkman Beveiligingen. De ASA-technologie in hun brandmeldinstallatie heeft ervoor gezorgd dat er geen ongewenste meldingen worden gegenereerd door bijvoorbeeld stoom van douches of keukens. Daarnaast heeft Brinkman ook nog alarmsystemen geleverd voor het doormelden van calamiteiten. Frans Engelen heeft niet alleen het welzijn van de gasten in het vizier, maar ook zeker de veiligheid en kwaliteit.

Over Brinkman Beveiligingen

Brinkman Beveiligingen is specialist op technisch beveiligingsgebied. De organisatie is een KIWA-erkend Branddetectiebedrijf BMI 2011 en BORG-beveiligingsbedrijf conform de CCV-Certificatieschema’s. Brinkman levert diensten aan particulieren, de zakelijke markt, instellingen en overheid.Foto: Frans Engelen van Kasteel Bloemendal

Landgraaf

Marconistraat 38 Telefoon : 045-5311923
6372 PN Landgraaf

Helmond

Vossenbeemd 110A Telefoon : 0492-335255
5705 CL Helmond

Echt

Pascalweg 4 Telefoon : 0475-411030
6101 WV Echt