Libbey (Royal Leerdam) kiest voor Brinkman Beveiligingen

Libbey is het nummer één tafelglasbedrijf in Noord Amerika en één van de grootste tafelglasservies leveranciers in de wereld. De wereldwijde merkenportefeuille van Libbey omvat naast Libbey ook Crisa & Royal Leerdam.

Het huidige Royal Leerdam werd opgericht in 1878 (en sinds 1953 koninklijk) en werkt met kwalitatief hoogwaardige grondstoffen die het Leerdamse glas zijn unieke eigenschappen geeft. Nationaal en internationaal bestaat er een grote waardering voor glas van Royal Leerdam, onder meer door de vormgeving van producten.

Brandmeldinstallatie en blusinstallatie

"Brinkman Beveiligingen heeft de opdracht gekregen voor het leveren en installeren van de brandmeld- en blusinstallatie bij de Koninklijke Nederlandse Glasfabriek Leerdam (Libbey Leerdam). Daarnaast zal Brinkman Beveiligingen de jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden aan deze installaties de komende jaren verzorgen", aldus Frank Brinkman (directeur Brinkman Beveiligingen). "Een brandmeldinstallatie is van levensbelang voor onze werknemers. De brandmeldinstallatie van Brinkman heeft ervoor gezorgd dat er geen ongewenste meldingen zijn geweest. Dit zou ten koste gaan van efficiency en de werklust van onze gewaardeerde medewerkers. Het is niet alleen veiligheid maar ook de motivatie die we hoog willen houden", aldus Marco van Valburg.

Over Brinkman Beveiligingen

Brinkman Beveiligingen is specialist op technisch beveiligingsgebied. De organisatie is een KIWA-erkend Branddetectiebedrijf BMI 2011 en BORG-beveiligingsbedrijf conform de CCV-Certificatieschema’s. Brinkman levert diensten aan particulieren, de zakelijke markt, instellingen en overheid.

Foto: Marco van Valburg van Libbey Leerdam.

Landgraaf

Marconistraat 38 Telefoon : 045-5311923
6372 PN Landgraaf

Helmond

Vossenbeemd 110A Telefoon : 0492-335255
5705 CL Helmond

Echt

Pascalweg 4 Telefoon : 0475-411030
6101 WV Echt